Crossfit - Fotoshoot med Naja

Jeg har nu i et stykke tid gerne ville prøve noget mere action præget fotografering, mere specifikt ville jeg gerne skyde en der lavede crossfit.

Jeg fik lavet en aftale med Naja, ja faktisk mødte jeg hende tilfældigt i GUX aulaen under AWG, da jeg skulle ned og se noget de kalder “hand games”. Jeg forklarede hende at jeg godt kunne tænke mig at lave et crossfit fotoshoot og at jeg gerne villle bruge hende som model. Det var hun med på og jeg skulle bar sige til når jeg var klar. Jeg havde lige bestilt 2 blitz og lige så snart de kom hjem ville jeg tage fat i hende. Hun skulle desværre på ferie i DK lige efter de landede men det gjorde jo bare at jeg kunne teste dem lidt hjemme i stuen før jeg skulle have dem med ud på er shoot.

Den store dag oprandt så i søndags, jeg hentede hende og vi kørte sammen ned til Crossfit Inua, den lokale crossfitbox som styres af Lasse og Charlotte, Lasse kom og var der sammen med os så vi kunne lukke og låse når vi var færdige. Stor tak til Lasse, det var virkelig fedt at vi måtte låne boksen.

Vi prøvede en masse øvelser og fik da også nogle gode skud i kassen. Det aller bedste var dog at jeg fik udfordret mig selv lidt og fik noget erfaring med et shoot som dette. Vi havde det begge skide skægt og det er ikke sidste gang jeg laver noget som dette.

Her under er et udpluk af de billeder det blev til.

Copyright © All rights reserved.
Using Format